Vicapella består af 5 damer og har eksisteret siden 2013. Vi har sunget sammen i et større kor i op til 25 år, og har derfor en smuk og sammensunget klang. 

Vi synger mange forskellige genre både klassisk og rytmisk. Under fanebladet Musik kan du se noget af vores repertoire og få gode ideer til musikvalg. 

Så står du og mangler en god gaveide til en fødselsdag eller et bryllup, eller ønsker du selv at overraske dine gæster med et festlig musikindslag, kan du hyre os!

Vi kan også hyres til et længere arrangement, som f.eks. en lille intim koncert. Se mere under priser.

 

Jeg hedder Ulla og har sunget og spillet klaver i mange år. Jeg elsker rytmer og har lavet flere af Vicapellas arrangementer, ligesom jeg også skriver mine egne numre. Musik gør mig glad, og det er dejligt at kunne dele ud af glæden ved at synge for andre.

Jeg hedder Pia og har – ligesom de andre fire - sunget i Vicapella fra vores første arrangement i 2013. Ud over Vicapella synger jeg også i Sankt Pauls Kammerkor. Jeg synger sopran og ofte melodistemmen. Der er sjove, spændende udfordringer ved at synge så få sammen, ved at arbejde med musikken og få det færdige resultat frem. Det gælder lige fra de klassiske, romantiske arrangementer til de mere swingende, jazzede arrangementer.

Jeg hedder Camilla og jeg har sunget så længe jeg kan huske. Fra jeg i femte klasse blev stor nok til at komme med i Solvangskolens kor, over gymnasiekoret på marie Kruses skole, en kirkesanger-tjans til at finansiere studierne og nu sankt Pauls kammerkor og Vicapella. Jeg synger mezzo og elsker at kravle rundt på de skæve toner midt i arrangementerne. Fra renaissance til ABBA - bare der er toner i det, så synger jeg med.

Jeg hedder Lene og har sunget i kor siden jeg var 15. Mine venner syntes dengang, at jeg både var kedelig og underlig, når jeg hellere ville til kor, når de ville til fest. Men min fest var og er i dag sammen med koret og det vi kan sammen.
Jeg holder lige meget af klassisk og rytmisk kormusik og synger som regel altstemmen.

Jeg hedder Mette og er en af Vicapella's "basser" :-). Specielt de swingede numre er mine yndlingsnumre. Jeg har sunget i kor siden jeg var 12, så det er efterhånden blevet til en del år - og jeg elsker det stadig.